Május 2.-ig ismét lehetőség van kifizetési kérelmek benyújtására!

Tájékoztatjuk a Kedvezményezetteket, hogy 2011. március 25. napján megjelent a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 49/2011. (III.25.) számú közleménye a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák keretében a LEADER pályázatok végrehajtásához nyújtandó támogatások kifizetésének igényléséről. A Közlemény értelmében a pályázatnak helyt adó, vagy részben helyt adó jogerős határozattal rendelkező ügyfelek 2011. április 1. – május 2. között kifizetési kérelmet jogosultak benyújtani. A kérelmeket az illetékes LEADER Helyi Akciócsoport munkaszervezeti irodájába kell benyújtani, postai úton.

A 49/2011. (III.25) sz. MVH közleményt, a benyújtandó formanyomtatványokat és a kapcsolódó kitöltési útmutatót az alábbi linkre kattintva érhetik el, illetve tölthetik le:

http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk492011


A „Falumegújítás – és fejlesztés”, „Vidéki örökség megőrzése”, „Turisztikai tevékenységek ösztönzése” és „Mikro-vállalkozások létrehozása és fejlesztése” című jogcímek keretében támogatott, tehát helyt adó, vagy részben helyt adó jogerős határozattal rendelkező ügyfelek 2011. április 1. – május 2. között szintén jogosultak kifizetési kérelmet benyújtani.

Az egyes jogcímekhez kapcsolódó közleményeket, nyomtatványokat és kitöltési útmutatókat sorrendben a következő linkekre kattintva érhetik el:

http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk552011

http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk522011

http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk542011

 http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk502011


A kérelmeket az ügyfél lakhelye/székhelye szerint illetékes regionális MVH kirendeltséghez kell benyújtani.

Felhívjuk a Kedves Kedvezményezettek figyelmét, hogy a fenti négy jogcím esetében a kifizetési kérelmeket nemcsak postai úton, hanem elektronikus űrlapkitöltő szolgáltatás segítségével előállított elektronikus űrlapon, ügyfélkapun keresztül is be lehet nyújtani. A benyújtáshoz tehát egyidejűleg MVH regisztrációs szám és ügyfélkapus hozzáférés szükséges!

Munkaszervezetünk készséggel áll Ügyfeleink rendelkezésére, amennyiben a kifizetési kérelem benyújtást meghatalmazott útján kívánják teljesíteni, vagy az űrlap kitöltéséhez segítségre van szükségük. (Más személy meghatalmazására jellemzően akkor lehet szükség, ha az ügyfél szervezet, így ügyfélkapus hozzáféréssel nem rendelkezik.)

 

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatosan kérdésük merül fel, elérhetőségeinken bátran keressenek meg bennünket!
Content Management Powered by CuteNews

Archív hírek