Technikai segítségnyújtás a LEADER pályázatok elektronikus benyújtásához
Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák végrehajtásához 2011-től nyújtandó támogatások részletes feltételeiről szóló 76/2011. (VII.29.) VM rendelet keretében benyújtandó pályázatok esetében a pályázat benyújtás kizárólag elektronikus úton történhet.
Csak az MVH regisztrációs számmal rendelkező ügyfél tud pályázatot benyújtani. Aki nem rendelkezik regisztrációs számmal, az ügyfélkapun be tud lépni, de a kérelem beadáshoz nem tud hozzáférni, ezért az ügyfeleknek G0001-regisztrációs adatlapon előbb regisztráltatni kell magukat.
További fontos információ, hogy a LEADER 2011-es pályázati körére vonatkozó 76/2011. (VII. 29.) VM rendelet lehetővé teszi, hogy a Helyi Akciócsoport (HACS) munkatársai ún. technikai közreműködőként segítsék az ügyfelek elektronikus pályázatainak benyújtását.
Az Alsó-Tisza Vidék Fejlesztéséért Egyesület vállalja  a technikai közreműködésben történő segítségnyújtást.
Amennyiben az ügyfél az Alsó-Tisza Vidék Fejlesztéséért Egyesület munkaszervezetét kívánja igénybe venni technikai közreműködőként, köteles az ilyen irányú igényt 2011. szeptember 10.-ig a munkaszervezet felé írásban jelezni a pályázat benyújtásához időpont egyeztetése céljából.
Az ügyfél az egyesület annak írásos visszaigazolása alapján, egyeztetett időpontban a pályázat benyújtása céljából köteles a munkaszervezetnél megjelenni.
Fontos, hogy a technikai közreműködő nem vehet részt az általa közreműködőként benyújtott pályázat további bírálatában!
Bővebb információ ITT
Content Management Powered by CuteNews

Archív hírek