LEADER rendezvények lebonyolítása
2012. május 04.

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Az Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal egy feljegyzést juttatott el a részünkre, amelyben tájékoztattak bennünket arról, hogy a LEADER TK2 nyertes pályázók a Rendezvény jogcím esetében nem mindenben tartják be a 76/2011. (VII.29.) VM rendeletben az erre a jogcímre meghatározott speciális feltételeket.

 

 

Ezért kérem Önöket, hogy a 76/2011. (VII.29.) VM rendelet 12. §-ának (4); (5); (6) és (7) bekezdéseiben leírtaknak megfelelően szíveskedjenek eljárni:

 

 

12 §

(4) Az ügyfél köteles

a) a rendezvényről az illetékes LEADER HACS-ot értesíteni, ezzel egyidejűleg a rendezvény témájának, helyszínének és időpontjának a rendezvény megvalósítási időpontját megelőző 30.    napig az illetékes LEADER HACS honlapján történő közzétételéről gondoskodni, valamint

b) a meghívót és a meghirdetés dokumentációját a rendezvény időpontját megelőzően legkésőbb 30 nappal az MVH kirendeltségének, valamint az illetékes LEADER HACS-nak megküldeni.

(5) Az ügyfél a rendezvény megtartásáról köteles a rendezvény lezárást követően 10 napon belül írásbeli emlékeztetőt készíteni és azt megküldeni az illetékes LEADER HACS-nak, valamint a kifizetési kérelemmel együtt benyújtani az illetékes MVH kirendeltségnek. Az emlékeztető tartalmazza

a) a rendezvény helyszínét, időpontját,

b) a célcsoport megjelölését,

c) a rendezvény céljának és eredményének rövid bemutatását,

d) legalább 10 darab, a rendezvény főbb programjait és a rendezvényen elhelyezett arculati elemeket bemutató dátumozott fotót, valamint

e) az illetékes LEADER HACS-nak a rendezvényről való értesítését bizonyító dokumentumot.

(6) Amennyiben az ügyfél nem tesz eleget a (4) bekezdésben foglalt kötelezettségének, a jóváhagyott támogatás mértékét az MVH 5%-al csökkenti.

(7) Amennyiben az ügyfél nem tesz eleget az (5) bekezdésben foglalt kötelezettségének, a kifizetési kérelem elutasításra kerül!

Content Management Powered by CuteNews

Archív hírek