Tisztelt érdeklődők!
Tisztelt érdeklődők!
A Helyi Fejlesztési Stratégia (HFS) megvalósítására korábban jóváhagyott 308.550.000 Ft-os fejlesztési keretet az Irányító Hatóság determinációval csökkentett összegben állapította meg.

Helyi Fejlesztési Stratégia megvalósítására rendelkezésre álló összeg: 261.316.100 Ft

A determináció indoka a 2007-2013-as programozási időszakban végrehajtott Új Magyarország Vidékfejlesztési Program jogcímei vonatkozásában országosan megítélt, de még ki nem fizetett támogatások miatt a programozási időszakon áthúzódó kötelezettségek okán történő forráslekötés.

A stratégia fejlesztési forrásának 47,2 millió Ft-tal történő csökkentése miatt szükséges a HFS újragondolása, módosítása, pl. az egyes intézkedésekre szánt keretösszegek csökkentése, esetlegesen intézkedés eltörlése.

A HFS elérhető a Stratégiánk 2014-2020 menüpontra kattintva.

Fentiek kapcsán várjuk valamennyi térségi lakos, vállalkozás, civil szervezet, önkormányzat véleményét a Stratégia módosításával kapcsolatban.

Véleményét elküldheti a leader@csongrad.hu e-mail címre, személyesen a munkaszervezet irodájában Csongrád, Kossuth tér 7. (Polgármesteri Hivatal udvarában lévő épület) teheti meg észrevételeit.

Content Management Powered by CuteNews

Archív hírek